* * * * Gjestebok * * * *

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Oss i Vollgata, 25. apr, 2009
Halloen.

Vi vil ønsk dåkk ei god helg i skittværet, helt elendig dette.
Tenkt at vi kun ta oss en Øynestur, men vi har ikke lyst når vi blir så skinn blaut.

Hilsen oss i Vollgata
Hjemmeside:
Skrevet av Betty, 2. apr, 2009
Hei Emma & gjengen.

Jeg begynner å bli veldig tung i kroppen, har fått en volsom stor mage. Det er ikke noe jeg har spist som gjør at den vikser.
Ho mor sier at jeg skal få mange flotte babiser om halvannen uke, ho gler-gruer seg. Ho mammaen din må jo komme å se på ungan når de er blitt født, for mammaen min er sikker på at de blir verdens finaste.

Hilsen fra Betty.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Hera, 5. mar, 2009
Hej Shanto. Jag har fått höra av min matte att jag ska få träffa en snygg karl så jag var ju tvungen att kolla om du är så snygg som matte säger. Jag kan bara konstatera att det finns inga ord som beskriver dig, förutom att du är min DRÖMPRINS :-).
Matte säger även att du är härlig mentalt men det kan jag inte säga över foton, men matte har ju haft dig hemma här i 1 vecka så hon borde ju veta hur du är. Syns nästa helg då, vila nu upp dig till dess så att du orkar med mig :-).

// Top-Fashion's Really A Heartbreaker "Hera"
E-post:
Skrevet av Bente, 12. feb, 2009
Hei....nu er Dixie reist til Trine i Steigen,lørdag skal di kose seg i valpeshowringen i Bødø...søndag er Dixiemor tilbake igjen...huff æ savne ho allerede,der slo egoen inn..om du ikke kan dra til Bodø på lørdag må du sende varme goe tanker til dem...Odingutt er kjempeflink på treningene på søndagene..snakk om gutt..og Heiko er fangban og er blitt en rolig og herlig hund..vi snakkes, kan hende på lørdag?..klem fra Kjeldebotn
Skrevet av Trine Kildahl, 4. jan, 2009
Hei
vi vil få ønske dæ og hundan et fantastisk 2009!!
Vi ses vel på ei utstilling rundt om!!
Take Care så snakkes vi!!!
Klem fra Trine og dyra!!!
Hjemmeside:
Skrevet av Betty, 3. jan, 2009
Heia Emma, vel overstått jul og godt nyttår til dere alle.
Ho "mor" har vært syk hele jula og nyttårshelga, er ennå ikke frisk. :-( Så de turene ut til Øynes må vi nok utsette ennå ei stund. Nyttårsaften gikk heil flott her hos oss, ho lillemor Thea måtte boffe litt, men ellers så oppførte vi oss eksemplarisk.
Vi får snakkes nermere når ho mor har fått henta seg igjen litt.

Nyttårsklem fra Betty
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Heidi Ellefsen, 1. jan, 2009
Hei Lillian.
Takk for god-ord i min GB. Ja du får sikkert møte min nye lille prinsesse Lisa etter hvert. Foreløbig må hun venne seg til så mye. Nå er det til og med OK med snø under labbene, det var ALT for kalt for prinsessa til å begynne med. Hadde aldri før sett snø :)
Ha et riktig godt nyttår du selv og alle dine.
Skrevet av Bente, 21. des, 2008
Hei på Fauske...Venter fortsatt på damen med fotoapp :-)) VI ØNSKER DEG EN GOD JUL OG GODT NYTT ÅR..STOR JULEKLÆM FRA OSS PÅ KJELDE
E-post:
Skrevet av Vibecke, 8. des, 2008
Hei:)

Nei nu trudde æ nesten at æ hadde fått mæ Collie.... Siden vårres e jo nesten helt lik:D Nu e det litt nytt å lese på sia vårres!! Å så har kennelnavnet gått i boks;)

God jul til dåkker:)

Klem fra oss på Kennel DIANA RIGEL!!
E-post:
Skrevet av Gunn-Anita Helskog, 5. nov, 2008
Hei,Lillian! Kom endelig på å gå inn å se på siden din! Den er blitt kjempefin!
Vi hilser så mye!
E-post:
Skrevet av Heidi Ellefsen, 5. nov, 2008
Hei Lillian.
Det begynner allerede å bli ei stund siden vi møttes i Tromsø men takk for sist. Det var ei flott helg både sosialt, klubb- og utstillingsmessig!

Har sett alle bildene på hjemmesiden din i dag. Du har gjort en kjempejobb. Flotters!
Her har vi hatt veldig vekslende vær i det siste. Rett som det er sol og fint så høljer det ned. Men det som kommer ned fra himmelen renner bort selv, vi slipper å måke :) Må bare tenke positivt. Gleder meg likevel til det blir litt frost slik at hundene ikke drar inn så mye på labbene. Mange labber å vaske her vet du hi hi.
Ønsker deg og hundene en fin høst.
Klem fra Heidi og alle Privat-vennene mine.
Skrevet av Bente, 28. okt, 2008
Hei du :-)) Takk for sist og koselig telef.samtale..huff hvor vi har børstet hår av Heiko,men idag så det ut for at det har roet seg..han ser trasig ut nu gullgutten vår:-))
Odin og jeg hadde siste valpekurs igår og godt er det for nu er det mørkt når vi drar og "kållmørkt"når vi kjører hjem..Lørdag drar vi til Steigen og jeg gleder meg noe vanvittig..ha det godt så lenge klem til deg og Emmamora fra Kj.botn
Skrevet av malin, 23. okt, 2008
hei
Ett nytt hundeforum har åpnet. Vi trenger nye medlemmer med alle slags hunderaser og blandingsraser. Håper du tar en titt innom siden og registrerer deg, det er gjort på ett blunk, Og det er selvfølgelig helt gratis.
Mvh Malin
www.hundesnakk.moo.no
Skrevet av Betty, 21. okt, 2008
Halloen.
Takk for hilsen i gjesteboka. Joda, ho mor er fornøyd med resultatan mine i Tromsø, blei jo plassert begge dagan. Æ veit ikke ka det betyr, men det er ikke nøye.
Ho mor ho e så lemster i dag, syns vest at det blei mye sprenging på søndag...tjihi.
Ha ei flott uke, vi må vel te Øynes en dag.
Voffs fra Betty
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Betty, 15. okt, 2008
Hei Emma.

Har du fått utstillingsbadet? Jeg måtte til pers i dag, uff og uff. Mor er ganske streng når hun sier jeg må stå på bordet.... Nei skulle heller ha vært ute på Øynes og sprunge tulling i stedet, men det blir vel tid til det etter denne fordømte utstillinga. :-)
Ha en flott tur oppover, vi treffes.

Hilsen fra Betty.
E-post:
Hjemmeside: